My Story

Ilse Van Calster  | Eternal Woman

Opgestart in 2009 en sindsdien dé referentie in Bonheiden en omstreken voor unieke en betaalbare zilveren creaties en modejuwelen. Mijn aanbod bestaat uit verschillende collecties van internationale juweelontwerpers.
Elke collectie kies ik met veel zorg en liefde en bestaat uit sieraden die stuk voor stuk items zijn om te koesteren, jezelf of een geliefde gelukkig te maken.

Alle juwelen zijn vervaardigd uit zilver, messing, zilver verguld al dan niet gecombineerd met halfedelstenen, zirconia, parels of diamant.

Ik luister naar jouw persoonlijke wensen en geef deskundig stylingadvies. Ik wil jou als klant graag een warme en inspirerende beleving in mijn winkel aanbieden, je de tijd geven om gezellig rond te snuisteren en hét unieke juweel te ontdekken dat jouw persoonlijkheid in de verf zet.

“Excellence is in the details.” Heb je een bijzonder feest of een leuk evenement en zoek je iets om jouw outfit de ultieme finishing touch te geven, dan mag je uiteraard je kledij meebrengen en zoek ik samen met jou het perfecte juweel. Kan je niet tijdens de reguliere openingstijden langskomen? Geen probleem. Je kan steeds op afspraak bij me terecht, ook na 18.00 uur.

ETERNAL Woman biedt ook meer dan productverkoop. Ik geef je ook raad over hoe je jouw juwelen moet onderhouden. Soms moet een juweel lichtjes aangepast worden: een nieuwe sluiting, een schakel minder of meer.
Ondertussen sta ik al 13 jaar met veel passie in mijn zaak en zie ik het nog steeds als mijn missie om jou die schittering in de ogen en een stralende glimlach op je gezicht te bezorgen.
Welcome to my place where the magic happens!

Ilse Van Calster Eternal Woman
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share

The Best News Daily

We don't send spam